هیستوپلاسموزیس

Histoplasmosis

هیستوپلاسموزیس، شایعترین بیماری قارچی سیستمیک در ایالت متحده و در کشور عزیزمان از شیوع بالایی برخوردار است. که توسط هیستوپلاسماکپسولاتوم ایجاد می شود. همانند انواع دیگر قارچهای پاتوژن، هیستوپلاسماکپسولاتوم هم دو شکل است، به فرم ییستی در درمان بدن انسان میزبان رشد می کند و فرم مولد در محیط طبیعت وجود دارد.

نواحی مرطوب و خاک غنی شده با مدفوع پرندگان و خفاش محیط های مناسب جهت رشد این ارگانیسم هستند. این نوع تمایل به شرایط خاص محیط زندگی نشان می دهد که چرا هیستوپلاسموزیس به طور آندمیک در اطراف رودخانه های حاصل خیز دره ها دیده می شود ( مانند ناحیه ای که توسط رودخانه های اهایو و می سی سی پی در ایالات متحده آبیاری می شود) دانه های معلق این ارگانیسم در هوا به مجاری انتهایی هوایی شش ها راه پیدا می کنند و در آنجا رشد می کنند. سالانه تقریبا ۵۰۰/۰۰۰ دیگر دنیا مانند جنوب و مرکز آمریکا، اروپا و آسیا نیز موارد زیادی گزارش شده است . مطالعات اپیدمیولوژیک در نواحی آندمیک ایالات متحده نشان می دهد که ۸۰٪ تا ۹۰٪ مردم این نواحی به این عفونت آلوده شده اند.

نماهای بالینی و رادیگرافیک:

بیشتر موارد هیستوپلاسموزیس یا بدون علائم بالینی هستند یا آنچنان خفیف هستند که نیازی به درمان پزشکی ندارند . تظاهر بیماری به میزان هاگ استنشاق شده، سیستم ایمنی میزبان و شاید به گونه هیستوپلاسماکپسولاتوم بستگی دارد. بیشتر افرادی که در مواجهه با میکروارگانیسم هستند نسبتا سالم هستند و تعداد زیادی از هاگ استنشاق نکرده اند، بنابراین سرماخوردگی ۱ تا ۲ هفته ای هستند.

هاگهای استنشاق شده ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت توسط ماکروفاژها فاگوسیته می شوند و ایمنی اختصاصی مربوط به لنفوسیت های T در مدت ۲ تا ۳ هفته ایجاد می شود. آنتی بادریهای ضد ارگانیسم اغلب چندین هفته دیرتر ایجاد می شوند.  با این سیستم دفاعی،  میزبان اغلب قادر است که ارگانیسم مهاجم را تخریب کند. با این وجود گاهی ماکروفاژها قارچها را احاطه می کنند و سالها بعد ارگانیسم زنده می تواند بروز پیدا کند . بنابراین بیماران که در مناطق آندمیک زندگی می کنند می توانند بیماری اکتسابی داشته باشند سالها بعد در یک منطقه جغرافیایی دیگر و زمانی که سیستم ایمنی آنها ضعیف شده،  آنرا بروز دهند.

هیستوپلاسموزیس حاد:

یک عفونت خود محدود شونده ریوی است که تنها در ۱٪  افرادی که تعداد کمی هاگ را استنشاق کرده اند ممکن است ایجاد شود.  در شرایط مواجهه با غلظت بالای هاگها حدود ۵۰ تا ۱۰۰٪ افراد ممکن است علائم حاد را نشان بدهند نتیجه این علائم ( مثلا تب،  سردرد،  میالژی،  سرفه های غیر پروداکتیو،  بی اشتهایی) ایجاد بالینی شبیه به آنفولانزا می باشد.  بیماران اغلب برای دو هفته مریضی هستند البته کلسیفیکا سیون  غذا لنفاوی هیلار ممکن است بصورت اتفاقی در تصاویر رادیوگرافیک سینه بیماران سالها بعد یافت شود.

هیستوپلاسموزیس مزمن :

این فرم به طور ابتدایی ریه را درگیر می کند و نسبت به فرم حاد شیوع بسیار کمتری دارد.  این فرم اغلب مسن ، آمقیزماتوز ، سفید پوستان یا افراد  دارای ضعف ایمنی را درگیر می کند این بیماری از لحاظ سفید پوستان یا افراد دارای ضعف ایمنی را درگیر می کند این بیماری از لحاظ بالینی مشابه سل است . بیماران واضحا سرفه، کاهش وزن  ، تب ، اختلال تنفسی ، درد قفسه سینه،  هموپتزیس ، هموپتزیس،  ضعف و خستگی را نشان می دهند .  Roentgeoograms های قفسه سینه ارتشاح لوب فوقانی ریه و حفره دار شدن را نشان می دهند.

هیستوپلاسموزیس منتشر:

از انواع حاد و مزمن هم بسیار شیوع پایین تری را دارد و در یک نفر از دو تا پنج هزار نفری که علائم حاد را دارند ، ایجاد می شود . این حالت با گسترش پیشرونده غفونت به مناطق خارج ریوی ایجاد می شود . در برخی نواحی بخش های زیادی از ایالات متحده بین ۲ تا ۱۰٪ مبتلایان به سندرم نقص ایمنی اکتسابی ایدز فرم منتشر بیماری ایجاد می شود . بافتهایی دستگاه گوارش ، سیستم اعصاب مرکزی ، کلیه ها و مخاط دهان . درگیری آدرنال ممکن است هیپوآدرنوکورتیسیسم بدهد .

اغلب ضایعات دهانی هیستوپلاسموزیس در فرم منتشر آن اتفاق می افتد و شایعترین محلهایی که در دهان گرفتار می شود عبارتند: زبان ، کام و مخاط باکال . بیماری عمدتا به صورت یک زخم دردناک متغیر و منفرد بروز می کند که هفته ها طول می کشد ، با این حال بعضی ضایعات ممکن است به صورت یک سطح غیر منظم سفید یا اریتمازتوز ظاهر شوند . ضایعات زخمی دارای لبه های برگشته و سفتی هستند و از لحاظ بالینی از بدخیمی غیر قابل افتراقند.

درمان و پیش آگهی :

هیستوپلاسموزیس حاد به دلیل خود محدود بودن نیاز به درمان اختصاصی جز اقدامات حمایتی مانند مسکن و ضد تب ندارد . اغلب بیماری درمان نمی شود زیرا نشانه ها بسیار غیر اختصاصی هستند و تشخیص هم به طور قطعی مسجل نمی شود. بیماران با هیستوپلاسموزیس مزمن علی رغم اینکه نیمی از آنها خودبخود خوب می شوند معمولا نیاز به درمان دارند . اغلب ضایعات ربوی پیشرونده هستند و در صورت عدم درمان احتمال مرگ تا ۲۰٪ موارد وجود دارد . درمان انتخابی آمفوتریپسین داخل وریدی است هر چند احتمال صدمه به کلیه در اثر این درمان وجود دارد . در بیمارانی که ضعف ایمنی ندارند برای جلوگیری از عوارض زیاد می توان از کتوکونازول استفاده کرد.

تریازول به همراه ایتزکونازول نیز برای درمان می تواند استفاده شود . به نظر می رسد این ماه از کتوکونازول موثرتر است و اثرات سمی ‌کمتری نیز دارد .هیستوپلاسموزیس منتشر یک حالت وخیم است که در صورت عدم درمان سبب مرگ در ۹۰٪ بیماران می شود.  آمفوتریپسین B اغلب در چنین شرایطی مصرف دارد. حتی علی رغم درمان،  آمار مرگ و میر بین ۷ تا ۲۳ درصد مشاهده می شود . همچنین کتوکونازول و ایتزکونازول ممکن است در افرادی که ضعف ایمنی ندارند نیز استفاده شود .  ولی با این حال جواب به درمان از آمفوتریسین B کندتر است و احتمال عدد بیماری هم بالاتر است.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.
هزینه ثبت سوال 8000 تومان
برای ادامه پرسش و پاسخ خود فقط از طریق همین سیستم و با همان کد رهگیری اولیه پیگیری نمایید

پیگیری سوال قبل

برای ادامه پرسش و پاسخ خود فقط از طریق همین سیستم و با همان کد رهگیری اولیه پیگیری نمایید
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ضمن عرض ادب و احترام فراوان از شما تشکر میکنم به دلیل ارائه مطالب ارزنده و مفید.
    سوال داشتم از خدمتتون با توجه به اینکه ساکن شهر کرمان هستم و امکان مراجعه نزد شما دشوار هست با توجه به انواع مختلف از ایمپلنتها چه نوع از ایمپلنت کیفیت بهتری داره و اینکه چجوری متوجه بشم کیفیت ایمپلنت کار شده مناسب هست.
    با تجدید مراتب احترام
    مستدام باشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 2 سال پیش)
      سلام ،ممنون از این همه لطف.
      برای فهمیدن اینکه چه ایمپلنتی از همه بهتره و یا با شرایط فکی شما مناسبت داره باید به چند موضوع مهم توجه داشت. اول اینکه دکتر محترمی که میخوان این کار رو انجام بدهند آیا برند هستند ؟! چون دکتر خوشنام هستند از کالای با کیفیت استفاده میکنند. دوم کشور تولید کننده است که چه کشوری است، کشورهایی مثل آمریکا یا فرانسه یا آلمان و سوییس .... معمولا محصولات کیفی تولید می کنند و در ضمن ایمپلنت که قرار است براتون گذاشته بشه آیا دارای نوآوری هست یا نه. در نهایت شرکت های بیوهورایزن آمریکا ، آی تی آی سوییس ، تیکسوس ایتالیا ، تی بی آر فرانسه و آی دی آی فرانسه برند های معروف تولید ایمپلنت هستند. در واقع ایمپلنتهایی خوب در بازار از این شرکت هاست که ما هم از این دست محصولات استفاده میکنیم.
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آیا در هنگام مراجعه به مطب ها دندانپزشکی در صورتی که به فشار خون بالا مبتلا هستیم باید دندانپزشک را مطلع سازیم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 2 سال پیش)
      دادن تاریخچه هر گونه بیماری از جمله بیماری های سیستمیک ( مانند فشار خون بالا ) را باید به اطلاع دندانپزشک خود برسانید تا هنگام درمان با مشکل مواجه نشوید
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۵ اسفند ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام حضور اقای دکتر نمدچی و تشکر از اینکه وقت میگذارید برای بالا بردن اگاهی بیماران.
    سوالم این هست که آیا لیزر بافت سخت برای جراحی دندان عقل نهفته وجود دارد؟ و به کجا باید مراجعه کنم؟ ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار شنبه ۵ اسفند ۹۶( 2 سال پیش)
      سلام و درود بر شما، با توجه به اینکه دندان عقل شما نهفته است باید یک رادیوگرافی سه بعدی به نامه کامبیم سی تی اسکن تهیه شود. بدون این عکس به هیچ عنوان جراحی نکنید. در ضمن لیزر بافت سخت هم هست به نام ERbim YAG .... که در واقع برای بافت سخت و جراحی بافت سخت کاربری دارد. بنده نیز عمل لیزر بافت سخت انجام میدهم فقط همانطور که گفتم قبلش باید اسکن سه بعدی بگیرید.
  • تصویر کاربر طليعه سه شنبه ۷ آذر ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر پسر من ٨ ماهه هست و ٢ دندان مياني پايين و دودندان مياني بالا رو درآورده ولي الان درمورد دندان كناري بالا متوجه حالت كبودي و تيرگي روي ناحيه ملتهب لثه شدم. آيا اين حالت غيرطبيعي و نشاندهنده بيماري يا كيست هست؟ يا ممكنه خودبخود برطرف بشه
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار سه شنبه ۷ آذر ۹۶( 2 سال پیش)
      سلام این وضعیت با توجه به شرایط سنی کودک شما غیر طبیعی به نظر نمی رسد لطفا برای تشخیص بهتر یک عکس با دوربین گوشی خودتون بگیرید و و از همین طریق ارسال نمایید.
  • تصویر کاربر mohammadreza سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید میخواستم از قیمت روکش های دندان اطلاعاتی داشته باشم (قیمت و امثال آن)
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 2 سال پیش)
      سلام بسته به اینکه چه جنسی باشه قیمت فرق میکنه اگه چینی متصل به فلز باشه ۵۵۰ هزار تومان و اگر تمام سرامیک باشه یا از جنس zirconia باشد، ۱۲۰۰۰۰۰ تومان
  • تصویر کاربر شادي یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    آيا داروي بيحسی در دندانپزشكی ممكنه باعث حساسيت بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار یکشنبه ۱۹ اسفند ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام بانو شادی
      بله در بعضی موارد ایجاد حساسیت میکنه که شدت آن در افراد مختلف متفاوت است

  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر من حدود دو هفته پیش دندونمو عصب کشی کردم ولی پُرش نکردم الان پانسمانش باز شده و درد شدیدی هم داره لثه ام ورم کرده تو این اوضاع تعطیلی باید چکار کنم !؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار دوشنبه ۱۱ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام سعید عزیز
      سریعا انتی بیوتیک را شروع کنین
      در ضمن یادتون باشه داخل کانال درمان ریشه شده را اگر پر کرده باشن متاسفانه به علت ریحتن پانسمان باید دوباره درمان ریشه یا همان عصب کشی کنن

  • تصویر کاربر اهورا یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشيد
    آقاي دكتر من چهار عدد دندان هاي جلو رو به علت فاصله داشتن روكش كردم و جنس روكش از زيركونيوم هست و مشكلي كه براي من تو اين چند وقته بوجود آمده اينه كه بعضي از كلمات رو مثل قبلا نميتونم راحت اداركنم و سخت شده واسم ميخواستم بدونم به مرور زمان برطرف ميشه يا نه ، ممنون ميشم بهم جواب بدي چونكه بدجور بهم استرس وارد كرده كه مجبور شدم قرص افسردگي استفاده كنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام اهورای عزیز
      معمولا حرکت زبان برای ادای کلمات بهتر میشه و‌عادت میکنین با وضعیت جدید

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۹ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا می‌شود با چسب prodofix روکش دندان را چسباند
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار شنبه ۹ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام‌حمید عزیز
      این نوع چسب برای دست دندان هست و اصلا امکان چسباندن روکش وجود ندارد

  • تصویر کاربر شجاعی جمعه ۸ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت جنابعالی آقای دکتر من سال هاست زبانم قاچ های زیادی داره هم در وسط هم در کناره زبان، متاسفانه دندون پوسیده دارم که الانم نمیتونم برم دندان پزشک بکشمش
    نگرانم این قاچ های زبان من سرطان زبان میتونه باشه ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار جمعه ۸ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام جناب اقای / سرکار خانم شجاعی عزیز
      اگر منظورتون شیار هست و شیارهای عمیق که تقریبا نگرانی نداره و فقط هنگام مسواک کردن
      داخل شیار هارو پاک کرده به ارامی و‌ از دهان شویه استفاده کنید

      در غیر اینصورت یک عکس واضح از زبان خود ارسال کنید تا مطمئن شوید

  • تصویر کاربر گندم چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید
    اقای دکتر دختری دارم یک سال و۸ ماهه که از بدو تولد روی زبانش لکه های نقشه ای سفید وقرمز داره بردم دکتر اما چیزی نگفتند که نگرانی من رفع شه لطفا راهنمایی ام کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام‌گندم عزبز
      به ظاهر زبان جغرافیایی هست و‌مورد خاصی نیست و‌ نیاز به درمان‌خاصی ندارد

  • تصویر کاربر Rooby چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب اقای دکتر
    دختر ۶ ساله من یکی از دندانهایی پایینیش یه چند وقتی میشد که لق شده بود ، ۵-۶ روز پیش دیدم یه دندان جدید از داخل دهان و پشت اون دندان لق بیرون زده ، انگار از جای طبیعی در نیومده ، با توجه به مساله کرونا هنوز جرات نکردم ببرمش دنداپزشکی. میخواستم ببینید این مساله طبیعیه؟ بخصوص که دخترم و حتی پسر سه سالم هر دو شون از ۱ سال و نیمگی دندانها شون شروع به پوسیدگی و از بین رفتن کرد که دنداپزشک فرمودن به دلیل شیر شبانه بوده
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام روبی عزیز
      درست فرمودن و به وضعیت پوسدگی دندان های فرزندان شما bottle nurse syndrome گفته میشود
      در مورد اینکه دندان طفل شما در وضعیتی هست که هنوز در نیامده ولی دندان دائمی زیرش داره در جای نامناسب در میاد باید بگم که تا حد امکان به مراکز درمانی مراجعه نکنین و‌بهداشت اون قسمت را بیشتر حفظ کنین این وضعیت اورژانسی نیست اگه خیلی دردناک شد یا امکان افتادن در اثر لصی بیش از حد داشت به مراکز درمانی مراجعه نمایین

  • تصویر کاربر شهره شنبه ۲ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام . امروز در هنگام صبحانه خوردن یکی از دندانهای کناری دندان آسیاب بصورت برش عمودی از گوشه شکست.
    با توجه به مورد شیوع کروناو اینکه من در حال حاضر ایران نیستم ودر کشوری که هستم شیوع کرونا نیز شروع شده چگونه فعلا مانع اسیب بیشتر دندان شوم. ضمن اینکه درد ندارم و لبه تیز را هم احساس نمی کنم و دندانم تغییر رنگ هم ندارد
    لطف راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار شنبه ۲ فروردین ۹۹( 2 ماه پیش)

      سلام شهره عزیز
      نه فعلا مشکلی نیست ولی در یک صورت مشکل خواهد شد و اون زمانیست که تکه شکسته شروع به جدا شدن بکنه و مثل یک چاقو بره تو لثه که درد بدی خواهد داشت اگر این حالت نباشه فعلا میشه مدارا کرد

  • تصویر کاربر Sahar چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. اقای دکتر من دندونم درد میکرد یکی از دوستا گفت قرص امی تریپتیلین بزار رو لثت. بعد که گذاشتم سر شد ولی موقع شستن متوجه شدم که پوست لثمم سوخته با اون دارو . از اون موقع تا حالا کله دندونام بلند شدن درد رفتم پیش دندانپزشک هم میگه کاری برات نمیتونم انجام بدم و مسکن نوشت. دردش خیلی شدید شده یه ساعت درد شدید پنج دقیقه اروم میشه. الانم دارم با اشک این متنو براتون مینویسم. ممنون میشم اگه یه راه بزارید جلوم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام سحر عزیز
      منظورتون متوجه نشدم که دندونام بلند شدن یعنی چی
      لطفا توضیح واضحتر بدین

  • تصویر کاربر راضی چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید..... من بالای دوتا دندان نیش فک بالا استخوان زیر لثه متورم هست. باعث شده لب بالایم به راحتی پایین نیاد.... و اینکه از بیرون نگاه کنی، می بینی بالای لب ی حالت قلمبه ای داره.... و باعث شده زیبایی لب هام به چشم نیاد....به نظر شما من چه درمانی انجام بدم که این حالت از بین بره.... ارتودنسی یا تراش استخوان فک بالای دوتا دندان؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام راضی عزیز
      لطفا یک فوتو گراف با دهان بسته و باز از نمای جلو و نیمرخ مجموعا چهار عکس فوتوگراف ارسال نمایین

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    روکش دندانم افتاده و با توجه به بیماری کرونا جرئت رفتن به دندانپزشکی را ندارم .
    میخواستم بدونم که آیا چسب خاصی دارد یا نه و اینکه تا چه مدت میتوان از آن استفاده کرد و چقدر کارایی دارد و بعدا اگر قرار شود به دندانپزشک مراجعه کنم این چسب قابلیت جداسازی را دارد یا خیر؟و چگونه از این چسب استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام
      با توجه به اینکه احتمال اسیب دیدگی دندان زیر روکش وجود دارد توصیه میکنم به مراکز دندان پزشکی زیر نظر و تایید بهداشت مراجعه کنین و براتون بچسبونن چون سمانی که بتواند روکش را بچسباند و‌جدا نشود وجود ندارد
      و در صورتی که از چسب خاصی استفاده نمایین احتمال جدایی یا اسیب دندان و‌حتی وارد شدن به مسیر تنفسی و‌خفگی وجود دارد

  • تصویر کاربر پانیذ سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من دندونم خرابه و درد میکنه ، اما توی این وضع کونا کسی قبولم نمیکنه ، مکان زندگیمم در شهرستان پرند هستش ، واقعا من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام
      با توجه به شرایط موجود از استامینوفن های ساده استفاده کنین و در صورت علائم عفونت از اموکسی سیلین تا شرایط حضور در مطب ها فراهم بشه

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام . چند روز است که روکش دندانم کنده شده است و با توجه به تعطیلی مطب های دندانپزشکی نمی دانم چه باید انجام دهم . منون اگر راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام امیر عزیر
      روکش را در یک ظرف تمییز سیو کنین مراکز دندانپزشکی که زیر نظر بهداشت هست در شرایط استریل میتوانند برای شما بچسبانن

  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دندان عقل پایین راست شکسته و درد به عصب رسیده و نمی توانم حتی آب با آن سمت بخورم، زیر گلوم متورم شده که این تورم یکم مایل به سمت راست هستش و نگرانم کرده. آیا مشکل از دندان عقلم هست ؟
    موضوع دیگه اینکه نزدیک به 1 سال پیش به صورت ناگهانی مشکل سوت گوش پیدا کردم و هنوز خوب نشده می خواستم بدونم آیا ممکنه دندان عقلم زده باشه به گوشم؟
    دندان پزشکی پیدا کردم که کار انجام میده، آیا با این وضعیت دندانم رو بکشم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
    خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      حسن عزیز سلام
      در مورد سوال اول حتما دندان عقل را خارج کنین‌ولی مرکزی باشه که حتما استریل را به حد کمال رعایت کنه
      در مورد سوت گوش نه نمیتونه از دندان عقل باشه

    2. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)
      درکل آیا دندان میتونه دلیل عامل سوت گوش باشه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      خیر

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ساره چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر ببخشید من زبونم شیار داره تو قسمت وسط وگاها کناره هاش شیار داره الان یهویی زبونمو نگاه کررم یه فرورفتگی یا شیار در قسمت پرزای برگی هست ممکنه شیار اونجا هم باشه ؟؟
    1. تصویر کاربر ساره جمعه ۲۳ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)
      اقای دکتر اینم عکسشه نمیدونم چرا نمیاد
    2. تصویر کاربر ساره جمعه ۲۳ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)
      اینم عکسشه
    3. تصویر کاربر دکتر محمود رضا نمدچی - دکتر مهیار چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام ساره عزیز
      ایا در ان قسمت درد و یا خونریزی احتمالی وجود‌دارد؟

       

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

ما از کوکی ها استفاده می کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که بهترین تجربه مرور مطالب در وب سایت ما به شما ارائه می گردد. اگر همچنان به استفاده از این سایت ادامه دهید فرض می کنیم که با این امکان مشکلی ندارید و راضی هستید. می پذیرم

پرسش از دکتر